Europska volonterska služba


30.09.2014. udruga Krila-terapijsko jahanje postala je akreditirana organizacija za organizaciju koordinatora projekata i organizaciju primatelja volontera u sklopu Europske volonterske službe, a od 23.08.2017. smo akreditirani i za organizaciju pošiljatelja.
Akreditacija vrijedi do kraja trajanja programa ( 31.12.2020. godine ).

Europska volonterska služba (EVS) je dio programa Europske unije Erasmus+ (2014.-2020.) čiji je cilj pružiti podršku mladima koji sudjeluju u volonterskim aktivnostima u inozemstvu. 
Europska volonterska služba dio je Ključne aktivnosti 1 – Mobilnost mladih i osoba koje rade s mladima programa Erasmus +.

Imaš li između 17 i 30 godina, Europska volonterska služba (EVS) ti pruža jedinstvenu priliku da iskusiš život u nekoj drugoj državi i volontiraš, učiš, putuješ, upoznaješ svijet…
U inozemstvu možeš boraviti između 2 tjedna i 12 mjeseci, a pritom će ti svi troškovi biti pokriveni iz Erasmus+ programa (put, smještaj, prehrana, lokalni prijevoz, osiguranje, džeparac, tečaj jezika, potpora za osobe s invaliditetom, viza ili boravišna dozvola).
KONTAKTIRAJ NAS!!! volonteri@krila.hr  /  091 2342 313

Partneri, sponzori i donatori
Zaklada

KRILA – TERAPIJSKO JAHANJE je korisnik institucionalne podrške Nacionalne zaklade za razvoj civilnog društva za stabilizaciju i/ili razvoj udruge
Gradski ured za socijalnu zaštitu i osobe s invaliditetom

Gradski ured za poljoprivredu i šumarstvo


Gradski ured za obrazovanje, kulturu i sport